Kundtjänst:0476-401 10
Öppettider:Vardagar 8-16
E-mail: info@iob-butiken.se
 

Köpvillkor

Köpinformation, leveranser inom Sverige


Frakt inrikes 39 kr
Handlar du för över 500 kr levererar vi din order FRAKTFRITT!

Frakt till Finland och Danmark 79 kr

Frakt övriga Europa enligt överenskommelse före orderläggning.

Förskottsbetalning = Gratis trisslott  (vid varuvärde över 500 kr)
Fakturaavgift = 15 kr
Kortbetalning, VISA/Mastercard  0 kr
Klarna konto; 0 kr

Alla priser inkluderar moms med f.n. 25%. Vad gäller leveranser till företag är det pris enl postens prislista för företagspaket som gäller.

Betalning

Du har följande alternativ att välja mellan:

Faktura

Genom Klarna.
När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Förutom fraktkostnaden på 44 kr tillkommer en faktureringavgift på 15 kr på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 21 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som tillåtet enligt lag är fn 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.


 Har du några ytterligare frågor eller funderingar 

Välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 vardagar mellan 08.30
– 20.00 och helger 10.00 – 17.00.


Länk till Klarnas Allmänna villkor.

Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.


Klarna Konto

Via Klarna (f.d. Kreditor) har du nu möjligheten att delbetala dina köp hos iob-butiken.se. Med detta betalningsätt har du alltså möjligheten att betala alla dina köp hos oss i din egna takt från 50 kr i månaden eller 1/24 av totalbeloppet på kontot. Du kan självklart välja att betala av hela beloppet när du vill. Det tillkommer en aviavgift på 29 kr samt årsränta på 19,5 % vid delbetalning.
Om du klickar här så kan du räkna ut din månadskostnad med detta betalsätt. Kortbetalning

Betala med betal- eller kreditkort snabbt, enkelt och säkert. Kortbetalning är avgiftsfri. För kundens säkerhet använder iob-butiken.se säkerhetssystemet 3d Secure som är en säkerhetsteknik som VISA och MasterCard har enats om, för verifiering av kortinnehavaren vid e-handelsköp.

Förskottsbetalning
Samtliga kunder inom Sverige som väljer att Förskottsbetala får en Gratis Trisslott. (Lägsta varuvärde 500 kr inkl moms för att erhålla lott) Obs! Det är endast vid detta betalningssätt som trisslott medföljer.

Bankgironummer: 5659-0102
Betalningsmottagare: IoB-butiken HB

Du betalar in totalbeloppet i förskott till ovanstående bankgiro via din Internetbank eller på ett vanligt inbetalningskort på ditt lokala bankkontor. Betalningen ska vara oss tillhanda innan varan/varorna sänds. Märk betalningen med ditt för och efternamn och eller ditt ordernummer.
Obs! Vi skickar inte någon inbetalningsavi/förskottsfaktura.

Din order skickas så snart vi mottagit din betalning. Detta tar vanligtvis 2-3 bankdagar från ditt betalningstillfälle.


Swish

Med din mobil

 Självklart tar vi Swish också. På nummer: 123 047 4023. Betala hela summan och märk din betalning med ditt ordernummer.

Ordern postas omgående och levereras inom 1-5 dagar.

Med swish behövs inga kontonummer för att skicka pengar. Skriv in vårt swishnummer i Swish-appen och klicka på betala.Snabb och enkel betalning via din mobiltelefon.

 


Leveranstid

Leverans sker normalt inom 2-6 arbetsdagar från det att vi fått din order.  När du gjort en beställning bekräftar vi den omgående med e-mail. Om du inte får din orderbekräftelse, kontrollera din e-mailadress och att du verkligen skickat iväg din order. Kontakta oss om du är osäker. Vi levererar fraktfritt vid köp över 500 kr.  Vi svarar för transportrisken vid alla leveranser från oss. Är det något som är bråttom? Vänligen hör av dig så får du ett närmare besked ang leveransen. Vi reserverar oss för slutförsäljning.


Om varan tagit slut eller är försenad

Om någon vara är tillfälligt slutsåld eller försenad i leveransen till oss så restnoterar vi den saknade varan och sänder resterande varor till dig. På så sätt slipper du vänta. Vi bevakar din beställning och sänder den restnoterade varan till dig så snart den inkommit på lager. Naturligtvis sker detta utan extra kostnad för dig. Frågor? Maila oss på adressen ingela@iob-butiken.se. Om någon produkt i din beställning är restnoterad och du efter 28 dagar fortfarande inte fått hela leveransen kommer resterande produkter att strykas ur ordern.


Reklamationer

Maila oss på ingela@iob-butiken.se för närmare besked om tillvägagångssätt vid reklamationer.  Normalt sett ber vi dig sända tillbaka varan med uppgift om vad du anser vara fel, så skall vi göra allt för att rätta till felet. På fakturans/följesedelns baksida skriver du anledningen till returen. Om orsaken är fel på varan, måste typ av fel tydligt anges. Godkänner vi reklamationen så betalar vi tillbaka alla dina fraktutlägg. Om vi inte skulle komma överens, så kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, vars utslag vi förbundit oss att följa. Om en vara är felexpedierad, så betalar vi för frakten.


Byten och återköp

Som kund hos oss har du rätt att ångra köp via Internet inom 30 dagar efter det att du tagit emot varan (ångerfrist). Ångerrätten motsvarar traditionellt öppet köp och fri returrätt. Underkläder bytes ej. obruten.

Om du utnyttjar din ångerrätt sänder du tillbaka varan till oss på adress:
IoB-Butiken, Näs 10, 343 95 Älmhult.Har du frågor rörande returen kontakta oss gärna via mail: ingela@iob-butiken.se eller via telefon 0476-40110.

Produkten bör returneras i originalförpackning tillsammans med faktura/följesedel där du på baksidan noterat vad du vill byta/returnera. Uppge  också om du önskar ha pengarna tillgodo eller ange ett konto där vi kan återbetala summan. Retur och byte förutsätter att plagget är oanvänt och otvättat. Använd gärna förpackningen som varorna levererades i som returpåse.

Vid byte eller retur står du för fraktkostnad och transportrisk.


Pengar tillbaka garanti

Du har full returrätt inom 30 dagar. Du får pengarna tillbaka på varuvärdet.


Dina personuppgifter

IoB-Butiken är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss via nätbutiken eller mailinglistor. Dessa uppgifter kommer att användas för att kunna behålla vår kundrelation och för marknadsföringsändamål. Vill du göra någon ändring av uppgifterna, få dina kunduppgifter spärrade för direktreklam eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att sända ett mail till oss på adressen ingela@iob-butiken.se eller skriva ett brev till oss.


International Orders

We do accept international orders. Please contact us on ingela@iob-butiken.se for information about shippingcosts and terms of delivery.

 

Ej uthämtade paket som går i retur till oss

På grund av de höga kostnaderna för hantering av ej utlösta paket så kommer vi att debitera dig samtliga kostnader om vi får tillbaka ett outlöst paket från posten.

För att handla hos IoB-Butiken måste man vara över 18 år. I annat fall krävs målsmans godkännande.

IoB-Butiken förbehåller sig rätten att göra en kreditupplysning.

Denna informationstext gäller om du är bosatt i Sverige. Om du är bosatt i något annat land var snäll och kontakta oss på ingela@iob-butiken.se eller på telefon 0476-401 10 för information om fraktkostnader etc.

Välkommen till oss!

Vi kommer att behandla din order med största omsorg.