Om oss

blomstervagn

All vår försäljning sker via internet därför kan vi erbjuda dig mycket bra priser. Vår affärsidé är enkel: "Vi säljer kläder av hög kvalitét till ett lågt pris för HELA familjen".
Två av våra viktigaste ståndpunkter:
— Vi har en generös inställning
— Vi sätter dina önskemål i fokus. Delger du oss vad du önskar/saknar i butiken så gör vi allt vi kan för att tillgodose dina behov.
Butiken ägs och drivs av Ingela Lindblom och Bengt Johnsson. Butikens säte finns i Älmhult.
Vi innehar F-skattsedel.
Storyn om IoB
Mitt i den Småländska skogen ligger ett stort gult hus...
Bakom väggarna lyser entreprenörsandan starkt när Ingela (I) och Bengt (B) dvs IoB bollar idéer om den fortsatta utvecklingen för butiken.
- Vi brinner för vår butik och arbets- timmarna räknas överhuvudtaget inte, säger Ingela, som tror att den norrländska envisheten har bidragit till framgångarna för familjeföretaget. Hela familjen från barn till föräldrar har vi lyckats involvera på olika sätt. Dottern Michaela älskar t ex att posera framför kameran och Ingelas mamma har en bakgrund som reklammakare och pappan är konstnär så visst finns det kreativitet i släkten.
Under de första åren drevs företaget som en fritidssyssla. Ingela har sin bakgrund inom vård och skola. Bengt arbetar fortfarande på Ikea (Älmhult har som säkert bekant det första IKEA-varuhuset).
Så här började det...
Från början så var det de höga priserna på strumpor och en son i den värsta strumpslitaråldern som fick Ingela att börja fundera. Nu var fröet sått och nu gick det undan. (Fort ska det gå!) Tänkbara leverantörer kontaktades och prover/priser mm jämfördes.
Nu hade en av de största leverantörerna inte bara strumpor utan även ett brett sortiment av kläder för både barn och vuxna. Därför blev IoB en butik med ett brett sortiment direkt.
När allt var klart valdes butiksplattform – ett lätt val, eftersom e-butik.se var dem vi fick mest förtroende för och de som kunde svara på allt vi undrade över vad det gällde uppstarten. Den 13 september 2003 gick IoB-butiken.se i drift och den första ordern inkom.
Hårt arbete och oootroligt mycket nöje har präglat vägen från då till nu. Den nära kontakten med kunderna, tillfredsställelsen då vi kunnat göra dem nöjda och responsen från dem är precis vad som behövs för att göra ett ännu bättre arbete. Vi kämpar hela tiden för att bli bättre! Med våra kunders medverkan och respons känner vi att det går i rätt riktning. Vårt generösa förhållningssätt och viljan att hjälpa är troligen starkt bidragande till att den "trogna kundkretsen" idag är så stor.
Tack allesammans för att ni hjälper oss att bygga vår butik!
Varma hälsningar
Ingela, Bengt, Jonathan och Michaela